Mokkapalat a la Rockin Alpaca
noin 30 kpl / 1 uunipellillinen
gluteeniton, soijaton, laktoositon, maidoton, ei sisällä hernettä/pähkinää
4 munaa
2.5 dl Rockin Alpaca Luomu Täysruokosokeri
200 g sulatettua leivontamargariinia
4 dl Rockin Alpaca Luomu Banaanijauhe Makea
4 rkl tummaa kaakaojauhetta esim. Van Houten
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
1.5 dl laihaa kahvia
Vaahdota voi ja sokeri, lisää sulatettu margariini koko ajan vatkaten.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi massaan varovasti käännellen.
Lisää kahvi ja sekoita taikina tasaiseksi.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 200 asteessa noin 18 minuuttia. Anna jäähtyä ennen kuorruttamista.
Kuorrutus:
4 rkl kahvia
75 g sulatettua leivontamargariinia
reilu 5dl tomusokeria
2 rkl kaakaojauhetta esim Van Houten
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja levitä jäähtyneen pohjan päälle. Koristele esim. strösseleillä.
Vinkki: Mokkapalojen rakenne on pehmeän mehukas, jos haluat pohjasta tiiviimmän käytä 1 dl enemmän banaanijauhetta.
Syötävän hyvää. Sanoohan sen jo kuvakin.