user_mobilelogo

Wilhelmiinat á la Rockin´Alpaca

n. 90 kpl / Valmistusaika n. 55 min.
Gluteeniton, soijaton, laktoositon, ei sisällä hernettä/pähkinää, ei sisällä kalaa/äyriäisiä

200 g     laktoositonta voita tai margariinia
2,5 dl     Rockin´Alpaca Luomu Täysruokosokeria
1    keltuainen
1 rkl     siirappia tai hunajaa
1 tl     vaniljasokeria
2 tl    soodaa
4,5 dl    Rockin´Alpaca Luomu Banaanijauhetta
(1-2 tl    piparkakkumaustetta)

Vaahdota voi ja sokeri.
Lisää keltuainen koko ajan vatkaten, tämän jälkeen lisää siirappi tai hunaja.
Sekoita kuivat aineet keskenään, sekoita taikinaan varovasti nostellen.
Muotoile taikina kahdelle leivinpaperilla vuoratulle uunipellille kuudeksi pötköksi ja litistä kevyesti.
Paista 175 asteessa noin 15 minuuttia.
Leikkaa Wilhelmiinat pizzaleikkurilla keksipohjan ollessa vielä kuuma.
Koristele esim. sulatetulla valkosuklaalla.