user_mobilelogo

Porkkanakakku á la Rockin´Alpaca

 

25 hlö / Valmistusaika n. 60min. + jäähdytys
Gluteeniton, soijaton, laktoositon, ei sisällä hernettä/pähkinää, ei sisällä kalaa/äyriäisiä

200 g kananmuna
325 g Rockin´Alpaca Luomu Täysruokosokeria
225 g laktoositonta voisulaa
275 g Rockin´Alpaca Luomu Banaanijauhetta
6 g leivinjauhetta
4 g soodaa
6 g kanelijauhetta
300 g raastettua porkkanaa

Vuoan jauhottamiseen:
laktoositonta voita
gluteenitonta korppujauhoa
Kuorrutus:
100 g sulate-/tuorejuusto
150 g tomusokeria
50 g huoneenlämpöistä voita

Vaahdota munat ja sokeri, lisää hieman jäähtynyt voisula.
Sekoita mausteet ja kuivat aineet keskenään, sekoita taikinaan varovasti nostellen.
Lisää porkkanaraaste varovasti nostellen.
Voitele ja jauhota kakkuvuoka, halkaisijaltaan 24cm.
Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Anna kakkupohjan jäähtyä.
Vatkaa kuorrutuksen ainekset nopeasti keskenään ja levitä jäähtyneen kakun päälle.
Koristele kakku haluamallasi tavalla.