user_mobilelogo

Banaani-pähkinä Brownie á la Rockin´Alpaca

n. 30 palaa / Valmistusaika n. 50 min.
Gluteeniton, soijaton, laktoositon, ei sisällä hernettä, ei sisällä kalaa/äyriäisiä

100 g leivontasuklaata (62%/70%)
200 g laktoositonta voita
300 g Rockin`Alpaca Luomu Täysruokosokeria
4 kananmunaa
100 g Rockin´Alpaca Makea Luomu Banaanijauhetta
200 g rouhittuja saksanpähkinöitä

Kuorrutus:
150 g leivontasuklaata (62%/70%)
1,5 dl kookoskermaa

Koristeluun:
1 pss Rockin´Alpaca Suolainen Luomu Blastuja
haluamiasi pähkinöitä

Sulata suklaa ja voi vesihauteessa.
Lisää sokeri, kananmunat, banaanijauhe ja rouhitut pähkinät.
Kaada seos jauhotettuun tai leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja paista 180 asteessa noin 30 minuuttia.
Anna brownien jäähtyä ja valmista kuorrute.
Rouhi suklaa ja kiehauta kookoskerma.
Kaada kiehuva kookoskerma suklaan päälle ja sekoita massa tasaiseksi.
Levitä kuorrute brownien päälle ja leikkaa annospaloiksi.
Koristele suolaisilla Blastuilla sekä pähkinöillä